Koktajl

Dowiedz się więcej
arrow
Anna Starmach
Anna Starmach

Jagodowy koktajl to potężna dawka witaminy C!

– Ania Starmach

Składniki

  • 1 łyżka JAGÓD MAQUI
  • 200 ml mleka roślinnego (kokosowe, migdałowe lub z nerkowców)
  • 1 szklanka owoców leśnych (maliny, borówki - mogą być mrożone)
  • 2 garści młodego szpinaku
  • 1 banan
  • 1 łyżka CHIA PURELLA
  • 1 łyżka jagód goji PURELLA do posypania

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki umieść w blenderze, miksuj przez 2-3 minuty
  2. Koktajl przelej do szklanki, posyp goji. Gotowe!


dinner
time
time

Purella superfoods

Potrzebne do przepisu

Inne przepisy

Newsletter

Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.