Lekki Twarożek z warzywami

Dowiedz się więcej
arrow
Anna Starmach
Anna Starmach

Idealny dodatek do wiosennych kanapek! :)

– Ania Starmach

Składniki

  • 200 g białego sera
  • 30 ml jogurtu naturalnego
  • 1/2 świeżego ogórka
  • 1 pomidor malinowy lub 8-10 koktajlowych
  • 1 łyżka pestek dyni
  • 1 łyżeczka CZARNUSZKI PURELLA
  • 1 łyżka oleju lnianego
  • 2 szczypty SOLI HIMALAJSKIEJ PURELLA
  • świeżo mielony pieprz

Przygotowanie

  1. Ser rozgnieć widelcem i wymieszaj z jogurtem
  2. Warzywa umyj, ewentualnie obierz i pokrój w kostkę. Dodaj do sera
  3. Pestki dyni podpraż na rozgrzanej suchej patelni
  4. Twarożek dopraw do smaku solą himalajską i pieprzem, polej olejem lnianym, posyp prażonymi pestkami dyni i czarnuszką
dinner
time
time

Purella superfoods

Potrzebne do przepisu

Inne przepisy

Newsletter

Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.