Owocowa Quinoa z camu camu

Dowiedz się więcej
arrow
Anna Starmach
Anna Starmach

Nigdy nie jadłeś komosy ryżowej? Musisz spróbować! Posiłek, którego smak i wartości bronią się same :)

– Ania Starmach

Składniki

  • pół szklanki KOMOSY RYŻOWEJ Purella
  • 2/3 szklanki ulubionego mleka
  • 1/3 szklanki wody
  • 1 łyżka miodu
  • 1 łyżeczka CAMU CAMU Purella
  • 1 pomarańcza
  • 2 łyżki malin (mogą być mrożone)
  • 1 łyżka JAGÓD GOJI Purella
  • 2 łyżeczki nasion CHIA Purella

Przygotowanie

  1. Komosę ryżową przepłucz na sicie, umieść w garnku.
  2. Do garnka z komosą wlej mleczko, wodę, camu camu. Gotuj około 15 minut.
  3. Pomarańcze wyfiletuj (obierz tak aby nie było białych błon).
  4. Ugotowaną komosę przełóż do miseczek, dodaj plastry pomarańczy, maliny, nasiona goji i chia, polej miodem.
dinner
time
time

Purella superfoods

Potrzebne do przepisu

Inne przepisy

Newsletter

Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.